Kovový regál TERRA, 1700x750x300 mm, bílý

Kovový regál TERRA, 1700x750x300 mm, bílý

EAN 5905179503152
Kód výrobce 6726
PLU 10034
Skladová dostupnost Skladem
Měrná jednotka ks
Regál kovový šroubovaný 170x75x30cm

Zboží je nyní nedostupné

Popis produktu:

Regály TERRA jsou jedny z nejoblíbenějších v naší výrobní řadě lehkých šroubovaných regálů určených především do domácností a vznikly jako doplněk našeho nejprodávanějšího šroubovaného regálu PRIME zvětšením všech jeho rozměrů a přidáním jedné police, takže se podařilo ještě zvýšit jeho užitné vlastnosti při důrazu na nízkou cenu. Zachování montáže pomocí šroubů M6 zajišťuje prvotřídní pevnost a tuhost regálů. Všechny prvky této regálové konstrukce jsou vyrobeny z certifikované pozinkované oceli i balících materiálů, které odpovídají všem souvisejícím normám a předpisům platným v ČR a SR. To zaručuje kromě trvale pěkného vzhledu i dlouhou životnost regálové konstrukce a povrchové úpravy, vysokou odolnost proti oděru a jinému poškození.
Propracovaným systémem montáže polic ve stojinách pomocí šroubů a matek M6 doplněným o sadu zpevňujících rohovníků a také zesílením stojiny zajišťujícím její pevnost je zaručena vysoká stabilita a tuhost regálu TERRA. Kovové regály TERRA jsou stavebnicové konstrukce a z jejich modulů je možné vytvořit regálové sestavy různých délek tak, aby se dosáhlo maximálního ekonomického vyplnění požadovaného prostoru a tím využití maximální skladovací kapacity.
Oblasti využití pro policové regály TERRA jsou velmi široké, nachází své uplatnění jako regály do domácnosti (spíže, garáže, sklepy, pracovny, dílny, ateliéry), ve firmách (dílny, sklady, archivy, prodejny) a také na úřadech (archivy, sklady kancelářských potřeb). Kovový regál TERRA má nosnost 40 kg na polici, celý regál pak 200 kg, čímž uspokojí i nejnáročnější zákazníky hledající regály a regálové systémy.
Stručné informace
Výška regálu 170 cm
Rozměry police 75 x 30 cm
Počet polic : 5
Stojina: vcelku
Police: kovová
Montáž: šroubovaný
Police nastavitelné v krocích po 4 cm
Zatížení na polici - 40 kg
Zatížení regálu - 200 kg
Kovové díly vyrobeny z vysoce kvalitního plechu
Barva: pozink (dostupný také v bílé barvě RAL 9003)
Váha: 6,7 kg

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.CZ platba kartou