JOYSBIO (Tianjin) Biotechnology Co., Ltd., SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) 20 ks

JOYSBIO (Tianjin) Biotechnology Co., Ltd., SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) 20 ks

EAN 4045365122345
Kód výrobce PZN17204563
PLU 33469
Skladová dostupnost Skladem
Měrná jednotka balení
Antigenní rychlý test - Covid-19

Zboží je nyní nedostupné

Popis produktu:

【SOUHRN】

COVID-19 je akutní respirační infekční onemocnění. Lidé jsou obecně náchylní. V současné době jsou hlavním zdrojem infekce pacienti infikovaní novým koronavirem; asymptomaticky infikovaní lidé mohou být také zdrojem infekce. Na základě současného epidemiologického šetření je inkubační doba 1 až 14 dní, většinou 3 až 7 dní. Mezi hlavní projevy patří horečka, únava a suchý kašel. V několika případech se vyskytuje přetížení nosu, rýma, bolest v krku, myalgie a průjem. Závažný akutní respirační syndrom - koronavirus-2 (SARS-CoV-2) je nesegmentovaný. Je příčinou onemocnění Coronavirus-0 (COVID-19) pro běžného člověka je nakažlivá. SARS-CoV-2 má několik strukturních proteinů, včetně hrotu (S), obalu (E), membrány (M) a nukleokapsidu (N).

V současné době existuje mnoho variant nového koronaviru (SARS-CoV-2) a mutace N501Y a její přibližné varianty přitahují pozornost, protože jejich mutační poloha je umístěna ve špičkové glykoproteinové receptorové vazebné doméně viru, čímž se mění účinnost infikovaného virem. Analýza in silico prokázala, že mutace N501Y nezměnila primární a terciární proteinovou strukturu RBD domény spike proteinu. Jeho antigenicita proto zůstává nezměněna.

【ZÁSADA】

Testovací proužek se skládá z následujících tří částí, jmenovitě vzorkové podložky, reagenční podložky a reakční membrána. Reagenční membrána obsahuje koloidní zlato konjugované s monoklonálními protilátkami proti novému koronaviru; reakční membrána obsahuje sekundární protilátky pro nový koronavirus a polyklonální protilátky proti globulinu, které jsou předem imobilizovány na membráně.

【ODBĚR A PŘÍPRAVA VZORKŮ】

1. Odběr vzorků:

Vzorek orální tekutiny by měl být odebírán pomocí odběrových nástrojů dodávaných se sadou. Postupujte podle podrobných pokynů k použití níže. S tímto testem by se neměly používat žádné jiné nástroje pro odběr. Lze použít orální tekutinu odebranou kdykoli během dne.

2. Příprava vzorků:

Když jsou sliny odebrány, postupujte podle pokynů pro přípravu vzorku s pufrem dodaným se soupravou.

【NÁVOD K POUŽITÍ】

Před testováním nechejte testovací zařízení, vzorek a extrakční pufr ekvilibrovat na pokojovou teplotu (15-30 ° C). Po dobu nejméně 10 minut před odběrem vzorku orální tekutiny nevkládejte do úst nic, včetně jídla, pití, gumy, tabáku, vody a ústních vod.

1. Vyplivněte dostatek slin do misky / vaku na sliny.

2. Vyjměte extrakční zkumavku a láhev extrakčního pufru, sejměte víčko lahve extrakčního pufru a přidejte veškerý extrakční pufr do extrakční zkumavky.

3. Odkapávejte kapkou dostatek slin, ujistěte se, že hladina kapaliny nepřesahuje tunel mezi dolním airbagem a plastovou trubkou, všechny sliny v plastové trubce přeneste do extrakční trubice.

4. Vyjměte trysku a uzavřete ji do extrakční zkumavky, jemně s ní asi 5 sekund vertikálně protřepávejte, aby se sliny dobře promíchaly s extrakčním pufrem. Přeložte použitý pohár / sáček na polovinu a zlikvidujte jej do plastového sáčku jako lékařský odpad v souladu s místními předpisy.

5. Vyjměte testovací zařízení z uzavřeného fóliového sáčku a použijte jej co nejdříve. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud se test provede ihned po otevření fóliového sáčku. Položte testovací zařízení na čistý a rovný povrch. Přeneste 3 kapky vzorku do jamky na vzorek testovacího zařízení svisle, spusťte časovač.

6. Přečtěte si výsledek za 10 ~ 20 minut. Výsledek neinterpretujte po 20 minutách.

Obsah balení:
- 20 testovacích kazet, každá je samostatně balená.
- 20 zkumavek na odběr vzorků
- 20 jednorázových prostředků pro odběr vzorků slin
- 20 kapátek
- 20 testovacích kazet
- 1 příbalový leták

Seznam antigenních testů, pro které vydalo ministerstvo výjimku najdete zde:

https://www.mzcr.cz/seznam-antigennich-testu-pro-ktere-vydalo-mz-vyjimku/

DPH prominuto dle rozhodnutí Ministerstava financí. Toto rozhodnutí je oznámeno podle § 260 odst. 3 daňového řádu zveřejněním ve Finančním zpravodaji.

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.CZ platba kartou