Hangzhou Realy Tech Novel Coronavirus SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test Device saliva 20 ks

Hangzhou Realy Tech Novel Coronavirus SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test Device saliva 20 ks

EAN 3701105707821
Kód výrobce K511416D
PLU 37179
Skladová dostupnost Skladem
Měrná jednotka balení
Antigenní rychlý test - Covid-19

Zboží je nyní nedostupné

Popis produktu:

【SOUHRN】

COVID-19 je akutní respirační infekční onemocnění. Lidé jsou obecně náchylní. V současné době jsou hlavním zdrojem infekce pacienti infikovaní novým koronavirem; asymptomaticky infikovaní lidé mohou být také zdrojem infekce. Na základě současného epidemiologického šetření je inkubační doba 1 až 14 dní, většinou 3 až 7 dní. Mezi hlavní projevy patří horečka, únava a suchý kašel. V několika případech se vyskytuje ucpaný nos, rýma, bolest v krku, myalgie a průjem.

【ZÁSADA】

Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) Antigen Rapid Test Cassette (stěr) je imunochromatografický membránový test, který používá vysoce citlivé monoklonální protilátky proti novému koronaviru.

Zkušební zařízení se skládá z následujících tří částí, jmenovitě podložky pro vzorek, podložky pro činidla a reakční membrány. Celý pás je upevněn uvnitř plastového zařízení. Reakční membrána obsahuje koloidní zlato konjugované s monoklonálními protilátkami proti Novel coronavirus; reakční membrána obsahuje sekundární protilátky proti Novel coroinavirus a polyklonální protilátky proti globulinu, které jsou preimobilizovány na membráně.

Když je vzorek přidán do okénka pro vzorek, konjugáty sušené v reakční podložce jsou rozpuštěny a migrují spolu se vzorkem. Pokud je ve vzorku přítomen nový koronavirus, komplex vytvořený mezi konjugátem proti novému korinaviru a virem bude zachycen specifickým monoklonálním koronavirovým potahem na T oblasti.

Ať vzorek obsahuje virus nebo ne, roztok pokračuje v migraci, aby narazil na jiné činidlo (protilátku anti-IgG), které váže zbývající konjugáty, čímž vytváří červenou čáru v oblasti C.

【ČINIDLA】

Reakční membrána obsahuje koloidní zlato konjugované s monoklonálními protilátkami proti novému koronaviru; reakční membrána obsahuje sekundární protilátky proti novému korinaviru a polyklonální protilátky proti myšímu globulinu, které jsou předem imobilizovány na membráně.

【SKLADOVÁNÍ A STABILITA】

Uchovávejte novou koronavirovou (SARS-Cov-2) kazetu s rychlým testem antigenu (tampon) při pokojové teplotě nebo v chladu (2-30 ° C). Chraňte před mrazem. Všechna činidla jsou stabilní až do data exspirace vyznačeného na jejich vnějším obalu a lahvičce s pufrem.

【ODBĚR A PŘÍPRAVA VZORKŮ】

1. Odběr vzorků:

Vzorek orální tekutiny by měl být odebírán pomocí odběrových nástrojů dodávaných se sadou. Postupujte podle podrobných pokynů k použití níže. S tímto testem by se neměly používat žádné jiné nástroje pro odběr. Lze použít orální tekutinu odebranou kdykoli během dne.

2. Příprava vzorků:

Když jsou sliny odebrány, postupujte podle pokynů pro přípravu vzorku s pufrem dodaným se soupravou.

2) Nasofaryngeální a orofaryngeální výtěry

Vložte tampon do extrakční zkumavky, která obsahuje pufr pro extrakci vzorků. Otáčejte tamponem uvnitř zkumavky kruhovým pohybem, aby se rolovala strana extrakční zkumavky tak, aby byla kapalina exprimována a reabsorbována z tamponu, tampon vyjměte. Extrahovaný roztok bude použit jako zkušební vzorek.

【NÁVOD K POUŽITÍ】

Před testováním nechejte testovací zařízení, vzorek a extrakční pufr ekvilibrovat na pokojovou teplotu (15-30 ° C). Po dobu nejméně 10 minut před odběrem vzorku orální tekutiny nevkládejte do úst nic, včetně jídla, pití, gumy, tabáku, vody a ústních vod.

1. Vyplivněte dostatek slin do misky / vaku na sliny.

2. Vyjměte extrakční zkumavku a láhev extrakčního pufru, sejměte víčko lahve extrakčního pufru a přidejte veškerý extrakční pufr do extrakční zkumavky.

3. Odkapávejte kapkou dostatek slin, ujistěte se, že hladina kapaliny nepřesahuje tunel mezi dolním airbagem a plastovou trubkou, všechny sliny v plastové trubce přeneste do extrakční trubice.

4. Vyjměte trysku a uzavřete ji do extrakční zkumavky, jemně s ní asi 5 sekund vertikálně protřepávejte, aby se sliny dobře promíchaly s extrakčním pufrem. Přeložte použitý pohár / sáček na polovinu a zlikvidujte jej do plastového sáčku jako lékařský odpad v souladu s místními předpisy.

5. Vyjměte testovací zařízení z uzavřeného fóliového sáčku a použijte jej co nejdříve. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud se test provede ihned po otevření fóliového sáčku. Položte testovací zařízení na čistý a rovný povrch. Přeneste 3 kapky vzorku do jamky na vzorek testovacího zařízení svisle, spusťte časovač.

6. Přečtěte si výsledek za 10 ~ 20 minut. Výsledek neinterpretujte po 20 minutách.

【INTERPRETACE VÝSLEDKŮ】

POZITIVNÍ: Objeví se dvě červené čáry. Jedna červená čára se objeví v kontrolní oblasti (C) a jedna červená čára v testovací oblasti (T). Stín barvy se může lišit ,, ale pokud existuje jen slabá čára, mělo by se to považovat za pozitivní.

NEGATIVNÍ: V kontrolní oblasti (C) se objeví pouze jedna červená čára a v testovací oblasti (T) žádná čára.

Negativní výsledek naznačuje, že ve vzorku nejsou žádné nové částice koronaviru nebo je počet virových částic pod detekovatelným rozsahem.

INVALID: V kontrolní oblasti (C) se neobjeví žádná červená čára. Test je neplatný, i když existuje oblast ontestu linky (T). Nejpravděpodobnějším důvodem selhání kontrolní linky je nedostatečný objem vzorku nebo nesprávné procedurální techniky. Zkontrolujte postup testu a opakujte test s novým testovacím zařízením. Pokud problém přetrvává, okamžitě přestaňte testovací soupravu používat a kontaktujte místního distributora.

【FUNKCE】

Typ vzorku: Sliny
Doba testování: 10 minut
Citlivost: 93,9%
Specifičnost:> 99,58%

Seznam antigenních testů, pro které vydalo ministerstvo výjimku najdete zde:

https://www.mzcr.cz/seznam-antigennich-testu-pro-ktere-vydalo-mz-vyjimku/

DPH prominuto dle rozhodnutí Ministerstava financí. Toto rozhodnutí je oznámeno podle § 260 odst. 3 daňového řádu zveřejněním ve Finančním zpravodaji.

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.CZ platba kartou