Max Modulární, mobilní zahrazovací bariéra 115 x 200 cm s tyčí

Max Modulární, mobilní zahrazovací bariéra 115 x 200 cm s tyčí

EAN
Kód výrobce bariera s tyčí
PLU
Skladová dostupnost Skladem
Měrná jednotka ks
mobilní skládací bariéra s tyčí

Zboží je nyní nedostupné

Popis produktu:

Max Modulární, mobilní zahrazovací bariéra 115 x 200 cm s tyčí
Tyto designově originální zábrany slouží pro řazení vozidel a lidí na pozemních komunikacích. Bariéry jsou vhodné pro použití na stavbách, stadionech, veletrzích, koncertech či jiných podobných událostech. Výhodou je Pevná konstrukce a snadná manipulace. Jedná se o nový typ bariéry, která je vyrobena z HDPE materiálu s příměsí aditiv, čímž se stává UV resistentní. Součástí může být červená či bílá reflexní páska o šířce 100 mm. Tato páska je plně viditelná jak během dne, tak při snížené viditelnosti a v noci.

Bariéra může být spojena s ostatními bariérami pomocí vstřikované plastové spojky. Bariéra je plně recyklovatelná. Všechny díly jsou vyvinuty a konstruovány jako nové a přinášejí neomezenou variabilitu a možnosti využití. Tato bariéra se nabízí i k využitá jako velká reklamní plocha pro firemní prezentaci o rozměrech až 1650 x 700 mm (dibond, banner, mesh). Reklama lze uchytit do středové části bariéry.
Rozměr: 115 x 200 cm
Materiál: HDPE
Hmotnost 9,2kg
Tento produkt je dodáván v bílé variantě bez červeno-bílé reflexní pásky (páska lze přidat za příplatek na dotaz) a s ocelovou tyčí bez podstavců.

Dopravu lze na přání zkalkulovat, poptávky na dopravu zasílejte na email obchod@maxeuro.cz

Parametry

Výrobce Max
Výška 115 cm
Barva bílá
Provedení mobilní bariéra
Materiál plast

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.CZ platba kartou